Bidder Clarification Questions and WPT Responses
Q1  Our last 2 years accounts show a turnover of just in excess of £1million but our third year back is short  (£939k). Does this disqualify us?
A1 No the value set is intended to identify suitable bidders. A tolerance of 10% in any one year is acceptable.

Q 2. Your invitation to tender requires under 6.7 Specifications and drawings for the design and build tender prepared by the QS. This implies provision of this in the 20th November tender submission, is this correct?
A 2 No the intention is to ensure bidders allow for this in their fee proposals

Q3. Will the successful tenderer be novated to the successful contractor?
A3. Yes they will be novated see Section 9 of the ITT

Q4. Under- value of contract £170k-£230k. Is this the fee value for the design team for all 3 phases?
[bookmark: _GoBack]A4 The value range is to cover the Cost of services, Compliance fees (planning and building control) for and any services deemed necessary by the Bidder.  The fees apply to RIBA Stages 4 through 6 plus any work identified by the Bidder to comply with item 2.5 of the specification.


